DR Holland Official dealer DR Racing Kart

official dealer Dr Racing Kart

Wie is Pierre Redeker

Pierre Redeker is al sinds 1984 actief in de kartsport. Hij racete onder andere met Schumacher, Trulli, Fisicella, Verstappen, Button en Alonso. Pierre behaalde tientallen overwinningen op zowel nationaal als internationaal niveau, was vijfvoudig Nederlands kampioen, eenmaal Europees kampioen, won de open Canadese kampioenschappen, werd vijfde op het WK en won acht maal de Grand Prix van Istanbul. Een prestatie die geen enkele Nederlandse privé-rijder meer wist te evenaren.

Vanaf 1997 begeleidt Pierre jong talent en sinds enkele jaren heeft hij zijn eigen kartshop en raceteam. Zijn gedrevenheid, passie voor het karten en het willen leveren van uitsluitend de beste prestaties vormen de belangrijkste motor voor de huidige successen van het Redeker Kartteam.

Pierre neemt geen genoegen met minder, is pas tevreden als het onderste uit de kan is gehaald en streeft met al zijn pupillen naar de beste prestaties. Vele jonge rijders zijn groot geworden door zijn gedrevenheid.

   

DR Holland is uitgegroeid tot een zeer gewaardeerd bedrijf in de kartsport.  Niet alleen de expertise van Pierre ,maar vooral ook het organisatie- en zakelijk talent van zijn vrouw, Sabrina Redeker, heeft hieraan bijgedragen. Sabrina is de spin in het web van DR Holland en het Redeker Kartteam. 

Kaart
Opbellen
E-mail